Γευσιγνωσία Ελληνικών κρασιών


Ανακαλύψτε τα Ελληνικά κρασιά και δοκιμάστε τις γηγενείς ποικιλίες που βρίσκονται στο προσκήνιο της διεθνής οινικής σκηνής.

Καθώς απολαμβάνετε το Σαββατοκύριακό σας στην Αθήνα ή βρίσκεστε στην Αθήνα για δουλειά, πώς θα σας ακούγονταν ένα απογευματινό οινογευστικό ταξίδι με κρασιά από όλη την Ελλάδα; Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε βραβευμένα κρασιά, από τοπικές ποικιλίες, με την καθοδήγηση ενός έμπειρου γευσιγνώστη. 

Μαζευόμαστε σε γκρούπ 6-10 οινόφιλων σε ένα ευχάριστο, κεντρικό σημείο της πόλης, όπου δοκιμάζουμε 5 λευκά, 5 κόκκινα και 2 επιδόρπια κρασιά, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. 

Ελάτε και εσείς σε αυτό το ταξίδι γεύσεων και αφεθέιτε στην ιστορία και τη ολοκληρωμένη παρουσίαση των ελληνικών κρασιών.  Ποιός ξέρει, μπορεί να σας δούμε σε ένα από τα πολυήμερα ταξίδια αναψυχής που οργανώνουμε στις ελληνικές οινοπαραγωγικές περιοχές!

Attici map, Tourism - Itineraries - Greek wine

TIMH KAT' ATOMO

110 Ευρώ κατ’ άτομο
για τουλάχιστον 5 συμμετέχοντες

100 Ευρώ κατ΄άτομο
για τουλάχιστον 10 συμμετέχοντες

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται:

  • Γευσιγνωσία 2 ωρών σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, ή σε winebar
  • Δοκιμή 12 κρασιών (5 λευκά, 5 κόκκινα, 2 επιδόρπια) από τον ελληνικό αμπελώνα 
  • Συνοδός με γνώση κρασιών (επίπεδο WSET 3)
  • Ποικιλία ελληνικών τυριών με ψωμί
  • ‘Ολοι οι προβλεπόμενοι φόροι

Στη τιμή δε συμπεριλαμβάνεται:

  • Μεταφορά από/προς το ξενοδοχείο (μπορούμε να σας κλείσουμε ραντεβού με ταξί) 
  • Έξτρα ταξιδιωτική ασφάλιση 
  • Φιλοδώρημα στον εισηγητή 
  • Άλλα προσωπικά έξοδα
Wine Tasting, Tourism - Itineraries - Margo Wine Routes
Wine Tasting shop, Tourism - Itineraries - Greek wine
Wine museum board, Tourism - Itineraries - Greek wine


“….ερωτέυτηκα τα Ελληνικά λευκά κρασιά, πολύ πρίν με κερδίσουν τα κόκκινα.  Τώρα που οι Έλληνες οινοποιοί έχουν μάθει να δουλεύουν με το βαρέλι και τα σωστά επίπεδα αλκόολης σε σταφύλια που έχουν ωριμάσει φυσικά στον Ελληνικό ήλιο, απολαμβάνω επίσης -όλο και περισσότερο- τα Ελληνικά κόκκινα κρασιά”

-Απόσπασμα από τη Τζάνσις Ρόμπινσον, Μάστερ του κρασιού, από το άρθρο της ‘Ελλάδα είναι η λέξη”, 17 Ιουνίου 2017